Ruim en rijkelijk gevarieerd assortiment

Bogaerts Broodhuys - Assortiment

Bogaerts Broodhuys is een bakkerij met naam en faam in de regio. Spring zeker eens binnen en ontdek het ruim, gevarieerd en kwaliteitsvol assortiment in Oostkamp.

Artisanale broden

Bij Bogaerts Broodhuys hebben ze meer dan 20 broodsoorten waaronder diverse artisanale broden gemaakt met speciale Franse bloem. Zo kan u er glutenarm brood, bio-brood, appelbrood, zuurdesembrood, chocoladebrood en boerenrozijnenbrood vinden. Proef ook onze ovenverse stokbroden, pistolets en mini pistolets.

Heerlijke patisserie en exclusieve taarten

In de toonbank van deze bakkerij uit Oostkamp vindt u ook een uitgebreid assortiment kraakverse ontbijtkoeken, zoals speciale boterkoeken, knapperige amandelcroissants en Franse croissants au beurre d’ isigni. Bogaerts Broodhuys pakt ook uit met heerlijke patisserie, artisanale macarons en tal van lekkere taarten zoals Oostkampse Mereltaart (met framboos en marsepein) en bokkepoten taart. Een communie of verjaardagfeestje? Verras dan uw vrienden of familie met een fototaart of een mooie feestaart op maat.

In huis gemaakt gebak

Deze bakkerszaak en patissier verwent haar klanten met allerlei artisanale dessertkoekjes, huisgemaakte eierkoeken, peperkoek, exclusieve bokkepootjes en dagverse pannenkoeken. Onze florentines en befaamde frangipannewafeltjes zijn uniek in Oostkamp en omgeving.

Seizoensgebonden producten

We bieden ook tal van seizoensgebonden producten aan, zoals smakelijke ijstaarten en ijsbuches tijdens de eindejaarsfeesten. Ook naar onze “pietenzakken” is veel vraag rond de Sinterklaasperiode. Dit zijn mooi ingepakte zakjes gevuld met marsepeintjes, chocoladefiguurtjes en speculoos. Ook de cadeaumanden en ontbijtmanden gaan vlot van de toonbank tijdens de feestdagen.

Pralinetoonbank en wijnen

Nieuw is de uitgebreide pralinetoonbank met kleine degustatiepralines van topchocolatier Pralifino. Alles om ogen en smaakpapillen te verwennen. Proef ook onze aperitief- en dessertwijnen, alcoholvrije gin, exclusieve charcuterie en luxe aperitiefworstjes met truffel.

Fruitsap en koffie

Wil u de dag gezond starten? Kom dan in onze winkelruimte een vers glaasje fruitsap drinken van de Zummo machine. Of toch liever een frisdrank of een geurend kopje koffie voor onderweg? Bij Bogaerts Broodhuys is er voor elk wat wils. Wil u meer weten over onze producten en historiek? Of iets van al dat lekkers bestellen? Contacteer ons gerust of stap gewoon even binnen in onze winkel in Oostkamp. Bekijk beslist onze galerij met sfeerfoto’s.