Korte historiek van onze bakkerij

Bogaerts Broodhuys - Historiek

Het aanbod van Bogaerts Broodhuys is kraakvers en getuigt van een verrassende creativiteit. Deze ambachtelijke bakkerij kan dan ook bogen op een mooie historiek in Oostkamp en daarbuiten.

Ervaring in diverse sterrenzaken

Nadat Vincent Bogaert zijn opleiding tot kok in Ter Groene Poorte in Brugge afrondde, werkte hij drie jaar als patissier in het prestigieuze hotel Astoria in New York. Zodra hij weer in België was, kreeg hij de kans om ervaring op te doen in diverse sterrenzaken, waaronder de Seagrill in Brussel, van Yves Mattagne en als kok in De Braamberg, het toenmalige restaurant van zijn ouders. Daarna huurde Vincent een atelier in Beernem en leverde hij van daaruit brood aan traiteurzaken en restaurants.

Een paradijs voor fijnproevers

Met die expertise begon Vincent Bogaert in 2005 Bogaerts Broodhuys. Vandaag runt hij samen met zijn vrouw Sabien Vinckier deze volledig vernieuwde, exclusieve bakkerszaak in Oostkamp. Leveringen aan huis doen ze niet meer. De warme bakker pakt wel uit met een ruim en gevarieerd assortiment aan broden, koffiekoeken, pistolets en patisserie. Daarnaast zijn er nog tal van heerlijke ambachtelijke specialiteiten zoals appelbrood, boerenrozijnenbrood, amandelcroissants en taarten. Kortom, een paradijs voor fijnproevers. Wil u al dat lekkers ontdekken? Kom dan naar onze winkel of bekijk alvast onze sfeerfoto’s. Nog vragen over onze historiek of een bestelling plaatsen? Contacteer ons beslist. Wij maken graag tijd voor u!